17
nov
2022

 

Schoolproject Krikrak 2022

Wat horen we? Wat zien we? En wat voelen onze handen? Met deze vragen gingen de leerlingen van Het Noordveld, Spermalie en Brugge Centrum aan de slag in de Stadsschouwburg, het Gruuthusemuseum en het Concertgebouw voor Krikrak 2022.

Horen, zien & voelen is een inclusief schoolproject waarbij leerlingen uit het buitengewoon en gewoon onderwijs samenwerkten. Vanuit een gelijkwaardigheid ontwikkelden drie samengestelde groepen elk een installatie voor een andere speelplek van Krikrak. Ze vertrokken hiervoor vanuit een zintuiglijk onderzoek in het cultuurhuis.

i.s.m. de Batterie & met dank aan Cultuurkuur

 

Weefwerkjes Krikrak 2022

750 leerlingen weefden een speelse route door de stad. Van het Concertgebouw tot in House of Time, langs het Gruuthusemuseum en de Stadsschouwburg. Kleurrijke wegwijzers naar de speelplekken van Krikrak 2022.

i.s.m. Lappie Lapstok

Deelnemende basisscholen: De Boomhut, De Geluksvogel, De Kantelberg, De Pannebeke, De Stempel, De Zonnetuin, Het Kleurenpalet, Het Paalbos, Immaculata, OLVA Sint-Katarina, Sint-Andreaslyceum basisschool Sint-Kruis, Sint-Leo Hemelsdaele basisschool Brugge, Sint-Lodewijkscollege De Zessprong, Sint-Lodewijkscollege Gistelsesteenweg, Sint-Lodewijkscollege Zandstraat, Spermalie, Ter Poorten en Wonderwijs

#krikrak #jongbruggevertelt #bruggeplus #workshop #weefwerkjes #jeugddienst

Deel deze pagina